icon-support

ICT Support

ICT is een middel om de bedrijfsdoelstellingen te behalen. Het zijn echter uw medewerkers die gebruik maken van de ICT en deze eindgebruikers hebben regelmatig ondersteuning nodig. Bij de juiste ondersteuning is de gebruikerstevredenheid hoog en daarmee de productiviteit.

Bij outsourcing neemt BootTec de ondersteuning van de gebruikers over. Deze ICT-support kan zowel remote als on site worden verzorgd. De verantwoordelijkheid ligt volledig bij ons en u rekent ons af op het resultaat.

U kunt uw ICT-ondersteuning in het geheel of deels aan BootTec uitbesteden. Zo kunt u zich richten op uw kernactiviteiten, kosten besparen en profiteren van maximale flexibiliteit en kwaliteit.

unsplash_52b6b4db7397c_1

Remote Support

Remote support is een vorm van ondersteuning die steeds vaker gevraagd wordt. Direct, snel en op het moment dat u als gebruiker dat wenst. Wij kozen voor het programma TeamViewer om dit mogelijk te maken.

TeamViewer maakt het mogelijk om op afstand uw pc te bedienen en zo eventuele storingen en/of problemen te verhelpen, zonder dat iemand bij u langs hoeft te komen. U kunt meekijken wat wij doen, zelf zaken uitvoeren terwijl wij kijken waar het mis gaat etc.

unsplash_528c8f581f45e_1